Dinner Menus for groups

* Menus valid 7.3.2018 – 24.4. 2018.

Groups are requested to order a single set menu for the entire party. Special diets and allergies are considered according to your pre-order requirements.

The set menu has to be ordered at least two working before the event.

 

Aperitifs

Champagne Jacques Lassaigne Brut Resérve  23€/12cl | 138€/75cl

Negroni –cocktail à la Savoy 16€

Manzanilla La Gitana Sherry, Jerez, Spain 14€

Non-alcoholic, Finnish sparkling beverage of blackcurrant leaves  8€ /12cl | 48€ /75cl

 

Chef de Cuisine Kari Aihinen recommends –

Menu Kitchen Inspiration

5 courses 114€
A Menu Surprise composed of the best ingredients of the day and the season.

________________________________

Menu Chef’s Choice – 97,00

Koivunlehdillä maustettua graavisiikaa, kermaviiliä ja varhaisperunaa

————

Kevään valkoista parsaa Polonaise

————

Sallalaista villiporon fileetä, keltajuurta ja tummaa huhtasienikastiketta

————

Raparperiparfait, marinoitua raparperia ja rosmariinimarenkia

 

Menu En Route to Perfection – 81,00

Ankkapastramia, paahdettua kaalia ja kuusenkerkkää

————

Hiillostettua kuhaa, vihreää parsaa ja lämmintä kevätsipuli-hummerivinaigrettea

————

Savoyn pienet letut ja mansikkahilloa

 

Menu Savoy Vegetarian – 67,00

Riesling glaseerattua valkoista parsaa, tattaria ja karhunlaukkaa

————

Kukkakaali-herne”couscous”, nokkosta ja tryffelivelouté

————

Sacherkakkua ja aprikoosisorbettia

 

Menu Mannerheim – 64,00

Vorschmack à la Savoy

————

Pike perch à la Mannerheim

————

Marshal’s berry cake with vanilla ice cream and hot caramel sauce