Tervetuloa Savoyhin

Täällä on juhlittu, sinetöity sopimuksia, nostettu maljoja, nautittu elämästä…

Vuonna 1937 avattu ravintolamme on palvellut asiakkaitaan jo yli 80 vuoden ajan, ja vuosikymmenten aikana syntyneet perinteet ovat läsnä sekä ruokalistalla että historiallisessa tilassa.

Ravintolan sisustuksen suunnittelivat vuonna 1936 Aino ja Alvar Aalto ja se toteutettiin yhdessä Artekin ja Keravan puuseppätehtaan kanssa. Ravintola keskittyi avatessaan klassisella ranskalaisella keittotaidolla toteutettuun suomalaiseen ruokaan, ja Savoyn ruoka valmistetaan edelleen samalla filosofialla, kotimaisia ruokaperinteitä ja raaka-aineita kunnioittaen.

Ravintolamme kahdeksannessa kerroksessa on ympärivuotinen lasitettu terassi, ravintolasali sekä kesällä avoinna oleva puutarhaterassi. Seitsemännessä kerroksessa sijaitsee yhdeksän erikokoista kabinettia kokous- ja juhlatilaisuuksia varten.

Helsingin kattojen yllä