Buffetit

* Voimassa 2.1.2017 – 31.3.2017

Aperitiivit

Champagne Jacques Lassaigne Brut Resérve    23€/12cl | 138€/75cl

Savoy Kir -cocktail 13,60€

Romate Manzanilla Sherry, Jerez, Espanja 14€

Lehtikuohu (alkoholiton) 8€/12cl tai 48€/75cl

 

FINLANDIA BUFFET

 

ALKURUOAT

Piipanojan kylmäsavustettua nieriää, sitruspikkelöityä kurkkua ja tervavinaigrettea

Mustaherukalla maustettua silakkaa Escabeche ja katajanmarjakreemiä

Rautayrtillä maustettua graavisiikaa Antiboise

Oulujärven muikunmätimoussea, mallasleipää ja punasipulia

Pohjanmeren katkarapuja Skagen

Ahvenanmaan luomukaritsatartar ja tryffelimajoneesia

Sallan viileäsavustettua villiporoa 64°C ja kirkasta sienisalaattia

Caesar-salaattia ja salviamaustettua Viskilän tilan kevätkananpoikaa

Yrttimarinoituja kauden juureksia ja vuohenjuustodressing

Sydänsalaattia, kotimaisia versoja ja yrttivinaigretteä

Tillivoilla maustettuja perunoita

Savoyn leipävalikoima

 

JUUSTOT

Valikoima kotimaisia juustoja Lentävästä Lehmästä ja Savoyn hilloketta

 

JÄLKIRUOKA

Lakritsi-valkosuklaamoussea, sitruunakakkua ja tyrniä

 

68,00/henkilö

 

INSPIRED BY HERBS – BUFFET

 

ALKURUOAT

Lämminsavustettua lohta, sitruunatimjami-perunasalaattia ja limesmetanaa

Muikunmätimoussea, mallasleipää, marinoitua punasipulia ja tilliä

Basilikamarinoitua kuhaa Antibois ja jääfenkolia

Rakuunalla maustettuja Pohjanmeren katkarapuja, rucolaa ja piparjuurta

Grillattua marmorihärkää ja kirkas korianteri-coleslaw

Ahvenanmaan luomukaritsatartar, kukkakaalia ja lipstikkamajoneesia

Caesar-salaattia ja salviamaustettua Viskilän tilan kevätkananpoikaa

Savustettua mozzarellaa, tomaattisalaattia ja mäkimeiramivinaigrettea

Rosmariinilla maustettuja Välimeren vihanneksia ja tsatsikia

Vihersalaatteja ja minttudressing

Savoyn leipävalikoima ja Peltolan luomuvoita

 

JÄLKIRUOKA

”Thyme for Passion”

 

56,00/henkilö 

 

 

HALUTESSANNE VOITTE TÄYDENTÄÄ BUFEETA SEURAAVILLA PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOILLA:

 

LIHA

Grillattua Dingley Dell -porsaan niskafileetä, paahdettuja kauden kasviksia,

BBQ-punaviinikastiketta ja aiolia

 

KALA

Haudutettua lohta, purjotuhkalla maustettua puikulaperunapyreetä,

sesongin sieniä ja beurre blanc -kastiketta

 

KASVIS

Paahdettua myskikurpitsaa, kesäkurpitsa”pastaa”,

parmesaania ja ruskistettua salviavoita

 

1 pääruoka 18 € | 2 pääruokaa 32 € | 3 pääruokaa 45 €