Illallismenut

* Menut voimassa 2.1. – 5.3.2019.

Edellytämme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella. Menukokonaisuus tulee tilata viisi arkipäivää ennen tilaisuuden päivämäärää.

 

Aperitiivit

Champagne Jacques Lassaigne Brut Resérve  23,00/12cl | 138,00/75cl

Savoy Sweet Manhattan Cocktail 17,00

Manzanilla La Gitana Sherry, Jerez, Espanja 14,00

Lehtikuohu (alkoholiton)   8,00/12cl | 48,00/75cl

Keittiöpäällikkö Kari Aihinen suosittelee – Kitchen Inspiration Menu

5 ruokalajia 114,00
Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista tehty päivittäin vaihtuva yllätysmenu.

______________________________

Menu Chef’s Choice – 98,00

Savoyn paistetut pienet blinit, Oulujärven muikunmätiä, punasipulia ja smetanaa

***

Hummerikeittoa ja savusimpukka-hummerisalaattia

***

Glaseerattua Wagyu-härkää, fermentoidulla valkosipulilla maustettua selleriä ja punaviinikastiketta

***

Puolukkaparfait, paahdettua maitomoussea ja mehustettuja puolukoita

 

Menu En Route to Perfection – 82,00

Paahdettua ankka-pastramia ”LTDA”, pikkelöityä kurpitsaa ja piparjuurta

***

Paistettua kuhaa, maa-artisokkaa, kuningasosterivinokasta ja suolaheinämuhennosta

***

Manjari-suklaatartaletti ja kirsikkajäätelöä

 

Menu Savoy Vegetarian – 67,00

Tryffelikroketti, marinoitua päärynää ja lämmintä tattikermaa

***

Vialone Nano risottoa, sitruunatimjamia ja lehtikaalia

***

Savoyn ”creme catalana” ja mandariinisherbettiä

   

Menu Mannerheim – 64,00

Savoyn vorschmack

***

Kuhaa Mannerheimin tapaan

***

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä ja lämmintä kinuskikastiketta