Illallismenut

* Menut voimassa 24.6.-20.8.2019.

Edellytämme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella. Menukokonaisuus tulee tilata viisi arkipäivää ennen tilaisuuden päivämäärää.

 

Aperitiivit

Champagne Clément Perseval Premier Cru Chamery 23,00/12cl | 138,00/75cl

Savoy Sweet Manhattan Cocktail 17,00

Lehtikuohu (alkoholiton)   8,00/12cl | 48,00/75cl

Chef Patron Helena Puolakka suosittelee

Menu Kitchen Inspiration

5 ruokalajia 114,00
Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista valmistettu päivittäin vaihtuva yllätysmenu.

______________________________

 

Menu Alvar – 97,00

 

Savoyn kattopuutarhan vihreä gazpacho, kuningasrapubriossi

————

Piipanojan kylmäsavusilakkaa, Carelian kaviaaria, kruunutilli-kermaviilikastiketta

————

Grillattua kotimaista härän sisäfileetä, neulapapuja, Lindrothin puutarhan palsternakkaa, sherrykastiketta

————

Kotimaisia mansikoita, valkosuklaata, samettikukkaa

 

Menu Aino – 81,00

 

Ankkapastramia, raparperia, hasselpähkinää

————

Paistettua ahventa, kukkakaalia, vesikrassia, kattopuutarhan Ravigote -kastiketta

————

Ruusufinancier, kefiiri creme anglaise, vadelmia

 

 Menu Kasvis – 59,00

 

Herkkutatti mille feuille, suolaheinää, härkäpapua

————

Kesäkurpitsaa, vuohenjuustoa, savustettua mantelia, aprikoosia

————

Mustikoita, piparjuurta, paahdettua spelttiä

 

Menu Mannerheim – 64,00

 

Savoyn vorschmack

————

Kuhaa Mannerheimin tapaan

————

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä, lämmintä kinuskikastiketta