Illallismenut

* Menut voimassa 15.8.2018 – 24.10.2018.

Edellytämme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella. Menukokonaisuus tulee tilata vähintään kaksi arkipäivää ennen tilaisuuden päivämäärää.

 

Aperitiivit

Champagne Jacques Lassaigne Brut Resérve  23€/12cl | 138€/75cl

Savoyn Negroni -cocktail 16€

Manzanilla La Gitana Sherry, Jerez, Espanja 14€

Lehtikuohu (alkoholiton)   8€/12cl | 48€/75cl

 

Keittiöpäällikkö Kari Aihinen suosittelee – Kitchen Inspiration Menu

5 ruokalajia 114€
Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista tehty päivittäin vaihtuva yllätysmenu.

______________________________

 

Menu Chef´s Choice – 97,00

Oulujärven muikunmätimoussea, merilevää ja paahdettua briossia

————

Rapukeittoa ja Pohjanmeren katkarapuja

————

Paistettua sorsan rintafileetä, perunafondant ja kermaista lintukastiketta

————

Kermaviiliparfait, karamellisoitua heraa ja marinoituja karviaisia

 

Menu En Route to Perfection – 81,00

Ahvenanmaan luomukaritsa tartar, pikkelöityä sipulia ja selleriä

————

Hiillostettua kuhaa, fenkolia, vesikrassia ja beurre blanc -kastiketta

————

Mustaherukka-tummasuklaamoussea ja hunjajajäätelöä

 

Menu Savoy Vegetarian – 69,00

Paahdettua palsternakkaa, Granny Smith –omenaa ja rapeaa viljaa

————

Grillattua maa-artisokkaa, tuoretta tryffeliä, belugalinssi cassoulet ja tattikastiketta

————

Lakritsikakkua ja vadelmasorbettia

 

Menu Mannerheim – 64,00

Savoyn vorschmack

————

Kuhaa Mannerheimin tapaan

————

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä ja lämmintä kinuskikastiketta