Illallismenut

* Menut voimassa 16.8.-24.10.2017

Edellytämme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella. Menukokonaisuus tulee tilata vähintään kaksi arkipäivää ennen tilaisuuden päivämäärää.

 

Aperitiivit

Champagne Jacques Lassaigne Brut Resérve  23€/12cl tai 138€/75cl

Savoyn Negroni -cocktail 16€

Manzanilla La Gitana Sherry, Jerez, Espanja 14€

Lehtikuohu (alkoholiton)   8€/12cl tai 48€/75cl

 

Keittiöpäällikkö Kari Aihinen suosittelee –

Kitchen Inspiration Menu

5 ruokalajia 114€
Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista tehty päivittäin vaihtuva yllätysmenu.

______________________________

Menu Autumn Harvest – 97,00

Oulujärven muikunmätiä, pikkelöityjä metsäsieniä ja katajanmarjaa

————

Kermaista tattikeittoa ja chutney mustajuuresta ja pähkinävoista

————

Paistettua sorsan rintafileetä, perunafondant ja kermaista lintukastiketta

————

Vadelma-valkosuklaamoussea ja saksankirvelijäätelöä

 

Menu En Route to Perfection – 81,00

Tartar marmorihärän ulkofileestä, marinoitua syksyn kaalia ja aiolia Heinolan tilan valkosipulista

————

Paistettua kuhaa, myskikurpitsapyreetä, pinaattia ja appelsiinikastiketta

————

Hapankermaparfait ja kotimaisia herukoita

 

Menu Savoy Vegetarian – 69,00

Paahdettua kukkakaalia, mantelia ja verbenavinaigrettea

————

Savustettua maa-artisokkaa, tattitoffeeta ja sieniconsommé

————

Savoyn lakka-éclair

 

Menu Mannerheim – 64,00

Savoyn vorschmack

————

Kuhaa Mannerheimin tapaan

————

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä ja lämmintä kinuskikastiketta