Illallismenut

* Menut voimassa 25.10.2018 – 21.12.2018.

Edellytämme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella. Menukokonaisuus tulee tilata vähintään kaksi arkipäivää ennen tilaisuuden päivämäärää.

 

Aperitiivit

Champagne Jacques Lassaigne Brut Resérve  23,00/12cl | 138,00/75cl

Savoyn Negroni -cocktail 16,00

Manzanilla La Gitana Sherry, Jerez, Espanja 14,00

Lehtikuohu (alkoholiton)   8,00/12cl | 48,00/75cl

 

Keittiöpäällikkö Kari Aihinen suosittelee – Kitchen Inspiration Menu

5 ruokalajia 114,00
Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista tehty päivittäin vaihtuva yllätysmenu.

______________________________

 

Menu Chef’s Choice – 97,00

 

Graavattua siikaa, fenkolia ja savustettua jogurttia

————

Kermaista simpukkakeittoa, hummeria ja basilikapistouta

————

Sallalaista villiporoa, juuripersiljaa, helmiohraa ja ankanmaksa-punaviinikastiketta

————

Maitosuklaamoussea ja rommirusinajäätelöä

 

 

Menu En Route to Perfection – 81,00

 

Wagyu –härkäterriini, pikkelöityä sipulia ja saunapalvilla maustettua tattikermaa

————

Grillattua kuhaa, puikulaperunapyreetä ja lämmintä wasabivinagrettea

————

Kurpitsakakkua, tyrnikreemiä ja mandariinisorbettia

 

 

Menu Savoy Vegetarian – 69,00

 

Vuohenjuustomoussea, seljankukalla marinoitua porkkanaa ja piimäkastiketta

————

Paahdettua mukulaselleriä, Granny Smith omenaa ja punaviinikastiketta

————

Glaseerattua päärynää, Xante –hyytelöä ja päärynäsorbettia

 

 

Menu Mannerheim – 64,00

 

Savoyn vorschmack

————

Kuhaa Mannerheimin tapaan

————

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä ja lämmintä kinuskikastiketta