Illallismenut

* Menut voimassa 4.1.2018 – 6.3.2018.

Edellytämme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella. Menukokonaisuus tulee tilata vähintään kaksi arkipäivää ennen tilaisuuden päivämäärää.

 

Aperitiivit

Champagne Jacques Lassaigne Brut Resérve  23€/12cl | 138€/75cl

Savoyn Negroni -cocktail 16€

Manzanilla La Gitana Sherry, Jerez, Espanja 14€

Lehtikuohu (alkoholiton)   8€/12cl | 48€/75cl

 

Keittiöpäällikkö Kari Aihinen suosittelee – Kitchen Inspiration Menu

5 ruokalajia 114€
Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista tehty päivittäin vaihtuva yllätysmenu.

______________________________

 

Menu Chef´s Choice – 97,00

Savoyn paistetut pienet blinit, Oulujärven muikunmätiä, punasipulia ja smetanaa

————

Sahramilla maustettua äyriäislientä, käsin kuorittuja katkarapuja ja rouillea

————

Paahdettua ankanrintaa ”LTDA”, ohraa, omenapyreetä ja ankanmaksa-punaviinikastiketta

————

Veriappelsiini –cremeux, lakritsia ja bergamotti-crème fraiche sherbettiä

 

Menu En Route to Perfection – 81,00

Terriini sallalaisesta villiporosta, paahdettua maa-artisokkaa ja siiderietikkahyytelöä

————

Paistettua siikaa, muikunmätiä, paistettuja osterivinokkaita ja savu beurre blanc -kastiketta

————

Karamellisoitua kurpitsapiirakkaa ja popcorn-jäätelöä

 

Menu Savoy Vegetarian – 67,00

Herkkutatilla maustettua tattaria, pikkelöityä sipulia lämmintä tattikermaa

————

Friteerattua luomukananmunaa, herajuustolla maustettua juuriselleriä, lehtikaalia ja tryffelivaahtoa

————

Suklaacoulant, fermentoitua hunajaa ja pralinejäätelöä

 

Menu Mannerheim – 64,00

Savoyn vorschmack

————

Kuhaa Mannerheimin tapaan

————

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä ja lämmintä kinuskikastiketta