Illallismenut

* Menut voimassa 26.4.-27.6.2017

Edellytämme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella. Menukokonaisuus tulee tilata vähintään kaksi arkipäivää ennen tilaisuuden päivämäärää.

 

Aperitiivit

Champagne Jacques Lassaigne Brut Resérve  23€/12cl tai 138€/75cl

Savoyn Negroni -cocktail 16€

Manzanilla La Gitana Sherry, Jerez, Espanja 14€

Lehtikuohu (alkoholiton)   8€/12cl tai 48€/75cl

 

Keittiöpäällikkö Kari Aihinen suosittelee –

Kitchen Inspiration Menu

5 ruokalajia 114€
Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista tehty päivittäin vaihtuva yllätysmenu.

 

Menu Chef’s Choice – 97,00

Piipanojan kylmäsavustettua lohta, Oulunjärven muikunmätimoussea

ja tervavinaigrettea

————

Kevään valkoista parsaa polonaise ja hollandaisekastiketta

————

Grillattua vasikan ulkofileetä, vihreää parsaa, hernepyreetä

ja tummaa huhtasienikastiketta

————

Raparperipiirakkaa ja paahdettua kaurajäätelöä

 

Menu En Route to Perfection – 81,00

Terriini Westankärrin karitsasta à la Niçoise ja parmesandressing

————

Hiillostettua ahventa, savustettua juuripersiljaa

ja yuzulla maustettua beurre blanc -kastiketta

————

Valkosuklaavanukas, pistaasikakkua ja tutti frutti -sherbettiä

 

Menu Savoy Vegetarian – 69,00

Sitrusmarinoitua kevään valkoista parsaa, tuoretta kuusenkerkkää, lakritsia ja fenkolia

————

Karhunlaukalla maustettua risottoa, pikkelöityä korvasientä ja tuoretta tryffeliä

————

Haudutettua raparperia, vegaanimarenkia ja mansikkasorbettia

 

Menu Savoy Classic 1965 – 1980   – 82,00

Rapucocktail ja Thousand Island -kastiketta

————

Chateaubriand, paahdettuja perunoita ja béarnaisekastiketta

————

Inkivääriparfait

 

Menu Mannerheim – 64,00

Savoyn vorschmack

————

Kuhaa Mannerheimin tapaan

————

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä ja lämmintä kinuskikastiketta