Illallismenut

* Menut voimassa 8.3.-25.4.2017

Edellytämme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella. Menukokonaisuus tulee tilata vähintään kaksi arkipäivää ennen tilaisuuden päivämäärää.

 

Aperitiivit

Champagne Jacques Lassaigne Brut Resérve  23€/12cl tai 138€/75cl

Savoyn Negroni -cocktail 16€

Manzanilla La Gitana Sherry, Jerez, Espanja 14€

Lehtikuohu (alkoholiton)   8€/12cl tai 48€/75cl

 

Keittiöpäällikkö Kari Aihinen suosittelee –

Kitchen Inspiration Menu

5 ruokalajia 114€
Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista tehty päivittäin vaihtuva yllätysmenu.

 

Menu Chef’s Choice – 97,00

Paahdettua jääkellarin siikaa, pikkelöityä porkkanaa, mallasleipävanukasta ja siianmäti-rakuunavinaigrettea

————

Merirapukeittoa, glaseerattua fenkolia ja Pernod-marinoituja Pohjanmeren katkarapuja

————

Grillattua Waguy -härkää, tryffelikermaan muhennettua kaalia ja portviinikastiketta

————

Mandariinibavaroise, sitruunakreemiä ja verigreippiserbettiä

 

Menu En Route to Perfection – 81,00

Savustettua Westankärrin karitsaa Tartar, tuoretta tryffeliä, marinoitua punasipulia ja Baltico -kastiketta

————

Grillattua kuhaa, valkopapu-vesikrassicassoulet ja tomaatti -beurre blanc

————

Savoyn Tiramisu ja vaaleaa mokkajäätelöä

 

Menu Savoy Vegetarian – 69,00

Kallioimarre-herkkusieniconsommé, glaseerattuja beluga-linssejä ja karamellisoitua sipulipyreetä

————

Timjamivoissa haudutettua juurselleriä, punajuuricarpaccio ja lipstikka-saksanpähkinävinaigrettea

————

Valkosuklaamoussea, kristallisoitua suklaata, lakritsia ja kirsikkasorbettia

 

Menu Mannerheim – 64,00

Savoyn vorschmack

————

Kuhaa Mannerheimin tapaan

————

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä ja lämmintä kinuskikastiketta