Illallismenut

* Menut voimassa 25.10.2017-03.01.2018. Ei tarjolla 31.12.2017.

Edellytämme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella. Menukokonaisuus tulee tilata vähintään kaksi arkipäivää ennen tilaisuuden päivämäärää.

 

Aperitiivit

Champagne Jacques Lassaigne Brut Resérve  23€/12cl tai 138€/75cl

Savoyn Negroni -cocktail 16€

Manzanilla La Gitana Sherry, Jerez, Espanja 14€

Lehtikuohu (alkoholiton)   8€/12cl tai 48€/75cl

 

Keittiöpäällikkö Kari Aihinen suosittelee – Kitchen Inspiration Menu

5 ruokalajia 114€
Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista tehty päivittäin vaihtuva yllätysmenu.

______________________________

Menu Chef´s Choice – 97,00

Sokerisuolattua merilohta, fenkolia ja muikunmätimoussea

————

Kermaista hummerikeittoa

————

Sallalaista villiporon fileetä, maa-artisokkaa, beluga-linssejä ja burgundinkastiketta

————

Kallioimarteella maustettua kakkua, koivunlehtiserbettiä ja jogurttikreemiä

 

Menu En Route to Perfection – 81,00

Ahvenanmaan luomukaritsatartar, marinoitua punakaalia ja lipstikka-aiolia

————

Paistettua kuhaa ”Grenobloise”, puikulaperunapyreetä

ja tillillä maustettua beurre blanc -kastiketta

————

Puolukkkainen Paris-Brest –leivos ja mantelijäätelöä

 

Menu Savoy Vegetarian – 69,00

Mesjuustovanukasta, pikkelöityä selleriä ja persiljageeliä

————

Hirssi”risottoa”, tattikermaa ja herkkutattivinagrettea

————

Uuniomenaa ja marenkijäätelöä

 

Menu Mannerheim – 64,00

Savoyn vorschmack

————

Kuhaa Mannerheimin tapaan

————

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä ja lämmintä kinuskikastiketta