Illallismenut

* Menut voimassa 25.4.2018 – 21.6.2018.

Edellytämme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella. Menukokonaisuus tulee tilata vähintään kaksi arkipäivää ennen tilaisuuden päivämäärää.

 

Aperitiivit

Champagne Jacques Lassaigne Brut Resérve  23€/12cl | 138€/75cl

Savoyn Negroni -cocktail 16€

Manzanilla La Gitana Sherry, Jerez, Espanja 14€

Lehtikuohu (alkoholiton)   8€/12cl | 48€/75cl

 

Keittiöpäällikkö Kari Aihinen suosittelee – Kitchen Inspiration Menu

5 ruokalajia 114€
Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista tehty päivittäin vaihtuva yllätysmenu.

______________________________

 

Menu Chef´s Choice – 97,00

Koivunlehdillä maustettua graavisiikaa, kermaviiliä ja varhaisperunaa

————

Kevään valkoista parsaa Polonaise

————

Sallalaista villiporon fileetä, keltajuurta ja tummaa huhtasienikastiketta

————

Raparperiparfait, marinoitua raparperia ja rosmariinimarenkia

 

 

Menu En Route to Perfection – 81,00

Ankkapastramia, paahdettua kaalia ja kuusenkerkkää

————

Hiillostettua kuhaa, vihreää parsaa ja lämmintä kevätsipuli-hummerivinaigrettea

————

Savoyn pienet letut ja mansikkahilloa

 

Menu Savoy Vegetarian – 67,00

Riesling glaseerattua valkoista parsaa, tattaria ja karhunlaukkaa

————

Kukkakaali-herne”couscous”, nokkosta ja tryffelivelouté

————

Sacherkakkua ja aprikoosisorbettia

 

Menu Mannerheim – 64,00

Savoyn vorschmack

————

Kuhaa Mannerheimin tapaan

————

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä ja lämmintä kinuskikastiketta