* Menut voimassa 15.8.2018 – 24.10.2018.

Edellytämme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella. Menukokonaisuus tulee tilata vähintään kaksi arkipäivää ennen tilaisuuden päivämäärää.

 

MENU AUTUMN HARVEST – 59,00

Savoyssa keitettyjä kotimaisia jokirapuja päivän hintaan

————

Paistettua sorsan rintafileetä, perunafondant ja kermaista lintukastiketta

————

Kermaviiliparfait, karamellisoitua heraa ja marinoituja karviaisia

 

EN ROUTE TO PERFECTION MENU – 56,00

Savoyssa keitettyjä kotimaisia jokirapuja päivän hintaan

————

Hiillostettua kuhaa, fenkolia, vesikrassia ja beurre blanc -kastiketta

————

Mustaherukka-tummasuklaamoussea ja hunajajäätelöä

 

MENU CHEF’S CHOICE- 54,00

Savoyssa keitettyjä kotimaisia jokirapuja päivän hintaan

————

Paahdettua siikaa, juuripersiljapyreetä ja simpukkakastiketta

————

Lakritsikakkua ja vadelmasorbettia

 

CLASSIC MENU – 44,00

Savoyssa keitettyjä kotimaisia jokirapuja päivän hintaan

————

Kermainen muhennos kauden tuoreista metsäsienistä, rapeaa pekonia ja uppomuna

————

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä ja lämmintä kinuskikastiketta