Lounasmenut

* Menut voimassa 8.3.-25.4.2017

 

Edellytämme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella. Menukokonaisuus tulee tilata vähintään kaksi arkipäivää ennen tilaisuuden päivämäärää.

 

Aperitiivit

Champagne Jacques Lassaigne Brut Resérve  23€/12cl tai 138€/75cl

Savoyn Negroni –cocktail  16€

Manzanilla La Gitana Sherry, Jerez, Espanja 14€

Lehtikuohu (alkoholiton)   8€/12cl | 48€/75cl

 

Keittiöpäällikkö Kari Aihinen suosittelee – Menu Kitchen Inspiration

5 ruokalajia 96€
Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista tehty päivittäin vaihtuva yllätysmenu.

 

Menu Season  – 75,00

Paahdettua jääkellarin siikaa, pikkelöityä porkkanaa, mallasleipävanukasta ja siianmäti-rakuunavinaigrettea

————

Merirapukeittoa ja Pernod-marinoituja Pohjanmeren katkarapuja

————

Grillattua häränrintaa, tryffelikermaan muhennettua kaalia ja portviinikastiketta

————

Mandariinibavaroise, sitruunakreemiä ja verigreippiä

 

Menu Chef’s Choice – 63,00

Savustettua Westankärrin karitsaa Tartar, marinoitua punasipulia ja Baltico -kastiketta

————

Grillattua nieriää, valkopapu-vesikrassicassoulet ja glaseerattua fenkolia

————

Savoyn Tiramisu ja vaaleaa mokkajäätelöä

 

Menu Savoy Vegetarian – 61,00

Kallioimarre-herkkusieniconsommé, glaseerattuja Beluga-linssejä ja karamellisoitua sipulipyreetä

————

Timjamivoissa haudutettua juurselleriä, punajuuricarpaccio ja lipstikka-saksanpähkinävinaigrettea

————

Valkosuklaamoussea, lakritsia ja kirsikkasorbettia

 

Menu Mannerheim – 59,00

Savoyn vorschmack

————

Kuhaa Mannerheimin tapaan

————

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä ja lämmintä kinuskikastiketta