Lounasmenut

* Menut voimassa 25.4.2018 – 21.6.2018.

 

Edellytämme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella. Menukokonaisuus tulee tilata vähintään kaksi arkipäivää ennen tilaisuuden päivämäärää.

 

Aperitiivit

Champagne Jacques Lassaigne Brut Resérve  23€/12cl | 138€/75cl

Savoyn Negroni –cocktail  16€

Manzanilla La Gitana Sherry, Jerez, Espanja 14€

Lehtikuohu (alkoholiton)   8€/12cl | 48€/75cl

 

Keittiöpäällikkö Kari Aihinen suosittelee – Menu Kitchen Inspiration

5 ruokalajia 96€
Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista tehty päivittäin vaihtuva yllätysmenu.

 

Menu Season  – 76,00

Koivunlehdillä maustettua graavisiikaa, kermaviiliä ja varhaisperunaa

————

Kevään valkoista parsaa Polonaise

————

Grillattua vasikan entrecôtea, keltajuurta ja tummaa huhtasienikastiketta

————

Raparperiparfait, marinoitua raparperia ja rosmariinimarenkia

 

Menu Chef’s Choice – 64,00

Ankkapastramia, paahdettua kaalia ja kuusenkerkkää

————

Hiillostettua merilohta, vihreää parsaa ja lämmintä kevätsipuli-hummerivinaigrettea

————

Savoyn pienet letut ja mansikkahilloa

 

Menu Savoy Vegetarian – 61,00

Riesling glaseerattua valkoista parsaa, tattaria ja karhunlaukkaa

————

Kukkakaali-herne”couscous”, nokkosta ja tryffelivelouté

————

Sacherkakkua ja aprikoosisorbettia

 

Menu Mannerheim – 62,00

Savoyn vorschmack

————

Kuhaa Mannerheimin tapaan

————

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä ja lämmintä kinuskikastiketta