Lounasmenut

* Menut voimassa 28.6.-15.8.2017

 

Edellytämme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella. Menukokonaisuus tulee tilata vähintään kaksi arkipäivää ennen tilaisuuden päivämäärää.

 

Aperitiivit

Champagne Jacques Lassaigne Brut Resérve  23€/12cl tai 138€/75cl

Savoyn Negroni –cocktail  16€

Manzanilla La Gitana Sherry, Jerez, Espanja 14€

Lehtikuohu (alkoholiton)   8€/12cl | 48€/75cl

 

Keittiöpäällikkö Kari Aihinen suosittelee – Menu Kitchen Inspiration

5 ruokalajia 96€
Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista tehty päivittäin vaihtuva yllätysmenu.

 

Menu Season  – 76,00

Seljanmarjalla maustettua lohta, glaseerattua perunarieskaa ja heinävinaigrettea

————

Vihreä gazpacho Savoyn kattopuutarhan antimista

————

Grillattua Mangalitza –porsasta Honkajoelta, herneenverso-pistoulla maustettuja kesävihanneksia ja meiramikastiketta

————

Kotimaisia mansikoita, mascarponeserbettiä ja balsamicoa

 

 Menu Chef’s Choice – 64,00

 Ahvenanmaan luomukaritsatartar, pikkelöityjä metsäsieniä ja sipulimajoneesia

————

Hiillostettua lohta, vihreää parsaa ja pinaattikastiketta

————

Sitruunaverbeenalla maustettu piimäparfait ja Savoyn ”hunajakennoa”

 

Menu Savoy Vegetarian – 57,00

Vuohenjuustojogurttivanukasta, pikkelöityä kyssäkaalia ja valkosipuligeeliä

————

Kesäkurpitsa”spaghettia”, mangoldia, romescopyreetä ja basilikavaahtoa

————

Kuningatarpiirasta, valkosuklaakreemiä ja vadelmasorbettia

 

Menu Mannerheim – 59,00

Savoyn vorschmack

————

Kuhaa Mannerheimin tapaan

————

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä ja lämmintä kinuskikastiketta