Lounasmenut

* Menut voimassa 25.10.2017 – 03.01.2018. Ei tarjolla 31.12.2017.

 

Edellytämme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella. Menukokonaisuus tulee tilata vähintään kaksi arkipäivää ennen tilaisuuden päivämäärää.

 

Aperitiivit

Champagne Jacques Lassaigne Brut Resérve  23€/12cl tai 138€/75cl

Savoyn Negroni –cocktail  16€

Manzanilla La Gitana Sherry, Jerez, Espanja 14€

Lehtikuohu (alkoholiton)   8€/12cl | 48€/75cl

 

Keittiöpäällikkö Kari Aihinen suosittelee – Menu Kitchen Inspiration

5 ruokalajia 96€
Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista tehty päivittäin vaihtuva yllätysmenu.

 

Menu Season  – 76,00

Ahvenanmaan luomukaritsatartar, marinoitua punakaalia ja lipstikka-aiolia

————

Kermaista hummerikeittoa

————

Hiillostettua kuhaa, myskikurpitsapyreetä, pinaattia ja appelsiinikastiketta

————

Kallioimarteella maustettua kakkua, koivunlehtiserbettiä ja jogurttikreemiä

 

Menu Chef’s Choice – 64,00

Sokerisuolattua merilohta, fenkolia ja muikunmätimoussea

————

Sallalaista villiporoa, maa-artisokkaa, beluga-linssejä ja burgundinkastiketta

————

Puolukkainen Paris-Brest –leivos ja mantelijäätelöä

 

Menu Savoy Vegetarian – 59,00

Mesjuustovanukasta, pikkelöityä selleriä ja persiljageeliä

————

Tatti-hirssi”risottoa” ja herkkutattivinegrettiä

————

Uuniomenaa ja marenkijäätelöä

 

Menu Mannerheim – 64,00

Savoyn vorschmack

————

Kuhaa Mannerheimin tapaan

————

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä ja lämmintä kinuskikastiketta