Lounasmenut

* Menut voimassa 24.6.-20.8.2019

Suosittelemme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella.

Vahvistattehan menuvalintanne vähintään viisi arkipäivää ennen tilaisuutta.

 

Aperitiivit

Champagne Clément Perseval Premier Cru Chamery 23,00/12cl | 138,00/75cl

Savoy Sweet Manhattan Cocktail 17,00

Lehtikuohu (alkoholiton) 8,00 /12cl | 48,00/75cl

 

Chef Patron Helena Puolakka suosittelee

Menu Kitchen Inspiration 5 ruokalajia 96,00

Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista valmistettu päivittäin vaihtuva yllätysmenu.

______________________________________________________

 

Lounasmenu I  – 76,00

Savoyn kattopuutarhan vihreä gazpacho

————

Piipanojan kylmäsavusilakkaa, hauenmätiä, kruunutilli-kermaviilikastiketta

————

Grillattua Vallilan tilan Mangalitza-porsasta, neulapapuja, sherrykastiketta

————

Mansikoita, valkosuklaata, samettikukkaa

 

Lounasmenu II – 64,00

 

Ankkapastramia, raparperia, hasselpähkinää

————

Katajasavustettua lohta, Annabellaperunoita, kantarelleja

————

Ruusufinancier, kefiiri creme anglaise, vadelmia

 

Kasvismenu – 59,00

 

Herkkutatti mille feuille, suolaheinää, härkäpapua

————

Kesäkurpitsaa, vuohenjuustoa, aprikoosivinaigrette

————

Mustikkaa, piparjuurta, spelttiä 

 

Menu Mannerheim – 64,00

 

Savoyn vorschmack

————

Kuhaa Mannerheimin tapaan

————

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä, lämmintä kinuskikastiketta

 

Lisäksi keittiö suosittelee

Valikoima juustoja 12,00