Lounasmenut

* Menut voimassa 19.11.2018 – 21.12.2018.

 

Edellytämme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella. Menukokonaisuus tulee tilata vähintään kaksi arkipäivää ennen tilaisuuden päivämäärää.

 

Aperitiivit

Champagne Jacques Lassaigne Brut Resérve  23,00/12cl | 138,00/75cl

Savoyn perinteinen Vaalea glögi 12,50 | Alkoholiton Vaalea Glögi   8,00

Savoyn Negroni –cocktail  16,00

Manzanilla La Gitana Sherry, Jerez, Espanja 14,00

Lehtikuohu (alkoholiton)   8,00/12cl | 48,00/75cl

 

LOUNASMENU 64,00

Kokoa mieluisa kolmenruokalajin kokonaisuus alla olevista vaihtoehdoista

 

 Alkuruokia

 

Graavattua siikaa, fenkolia savustettua jogurttia

Georg Breuer Rüdesheim Estate Riesling 2016, Rheingau, Saksa 92,00/75cl

 

Tartar marmorihärän ulkofileestä, pikkelöityä sipulia

ja saunapalvilla maustettua tattikermaa

  1. Hofstätter Meczan Pinot Nero 2016, Alto Adige, Italia 93,00/75cl

 

Vuohenjuustomoussea, seljankukalla marinoitua porkkanaa ja piimäkastiketta

Schloss Vollrads Rielsing Kabinett Feinherb 2017, Rheingau, Saksa 89,00/75cl

 

 Pääruokia

 

Grillattua merilohta, puikulaperunapyreetä ja lämmintä wasabivinagrettea

Domaine Schlumberger Riesling Grand Cru Searing 2014, Alsace, Ranska 115,00/75cl

 

Glaseerattua karitsan niskaa, juuripersiljaa, helmiohraa

ja ankanmaksa-punaviinikastiketta

Prunotto Mombertone 2015, Piemonte, Italia 84,00/75cl

 

Paahdettua mukulaselleriä, Granny Smith omenaa ja punaviinikastiketta

Le Grappin Fleurie-Poncié 2016 105,00/75cl

  

Jälkiruokia

 

Maitosuklaamoussea ja rommirusinajäätelöä

Disznókö Tokaji Aszu 2015, Tokaj-Hegyalja, Hungary 93,00/50cl

 

Kurpitsakakkua, tyrnikreemiä ja mandariinisorbettia

Weinlaubenhof Kracher Zweigelt Beerenauslese 2016, Burgenland, Austria 86,00/37,5cl

 

Glaseerattua päärynää, Xante-hyytelöä ja päärynäsorbettia

Oremus Late Harvest 2015, Tokaj-Hegyalja, Hungary 92,00/50cl