Lounasmenut

* Menut voimassa  2.1. – 5.3.2019.

Suosittelemme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella.

Vahvistattehan menuvalintanne vähintään viisi arkipäivää ennen tilaisuutta.

 

Aperitiivit

Champagne Jacques Lassaigne Brut Resérve 23,00/12cl | 138,00/75cl

 Savoy Sweet Manhattan Cocktail 17,00

Lehtikuohu (alkoholiton) 8,00 /12cl | 48,00/75cl

 

Keittiöpäällikkö Kari Aihinen suosittelee

 Menu Kitchen Inspiration 5 ruokalajia 96,00

Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista
tehty päivittäin vaihtuva yllätysmenu.

______________________________________________________

 

Menu Season  – 76,00

Savoyn paistetut pienet blinit, Oulujärven muikunmätiä, punasipulia ja smetanaa

***

Hummerikeittoa ja savusimpukka-fenkolisalaattia

***

Glaseerattua häränrintaa, fermentoidulla valkosipulilla maustettua selleriä ja punaviinikastiketta

***

Puolukkaparfait, paahdettua maitomoussea ja mehustettuja puolukoita

 

 Menu Chef’s Choice – 64,00

 Savoyn ankka-pastramia ”LTDA”, pikkelöityä kurpitsaa ja piparjuurta

***

Hiillostettua merilohta, maa-artisokkaa ja suolaheinämuhennosta

***

Manjari-suklaatartaletti ja kirsikkajäätelöä

 

Menu Savoy Vegetarian – 59,00

Tryffelikroketti, marinoitua päärynää ja lämmintä tattikermaa

***

Vialone Nano risottoa, sitruunatimjamia ja lehtikaalia

***

Savoyn ”creme catalana” ja mandariinisherbettiä

 

Menu Mannerheim – 64,00

Savoyn vorschmack

 ***

Kuhaa Mannerheimin tapaan

***

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä ja lämmintä kinuskikastiketta

 

lisäksi keittiö suosittelee

Valikoima Juustoja 15,00