Lounasmenut

* Menut voimassa 15.8.2018 – 24.10.2018.

 

Edellytämme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella. Menukokonaisuus tulee tilata vähintään kaksi arkipäivää ennen tilaisuuden päivämäärää.

 

Aperitiivit

Champagne Jacques Lassaigne Brut Resérve  23€/12cl | 138€/75cl

Savoyn Negroni –cocktail  16€

Manzanilla La Gitana Sherry, Jerez, Espanja 14€

Lehtikuohu (alkoholiton)   8€/12cl | 48€/75cl

 

Keittiöpäällikkö Kari Aihinen suosittelee – Menu Kitchen Inspiration

5 ruokalajia 96€
Savoyn keittiön valitsemista sesongin parhaista raaka-aineista tehty päivittäin vaihtuva yllätysmenu.

 

Menu Autumn Harvest  – 76,00

Sokerisuolattua lohta, merilevää ja paahdettua briossia

————

Kermaista rapukeittoa

————

Glaseerattua härän rintaa, lehtikaalia ja tummaa kyntelikastiketta

————

Kermaviiliparfait, karamellisoitua heraa ja marinoituja karviaisia

 

 Menu Chef’s Choice – 64,00

Ahvenanmaan luomukaritsa tartar, pikkelöityä sipulia ja selleriä

————

Hiillostettua siikaa, juuripersiljapyreetä ja simpukkakastiketta

————

Mustaherukka-tummasuklaamoussea ja hunajajäätelöä

 

Menu Savoy Vegetarian – 59,00

Paahdettua palsternakkaa, Granny Smith –omenaa ja rapeaa viljaa

————

Grillattua maa-artisokkaa, belugalinssi cassoulet ja tattikastiketta

————

Lakritsikakkua ja vadelmasorbettia

 

Menu Mannerheim – 62,00

Savoyn vorschmack

————

Kuhaa Mannerheimin tapaan

————

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä ja lämmintä kinuskikastiketta