Menut voimassa 16.8.- 24.10.2017

Suosittelemme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa voidaksemme taata tilaisuutenne mutkattoman sujuvuuden. Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat ennakkoon ilmoitetun perusteella. Menukokonaisuus tulee tilata vähintään kaksi arkipäivää ennen tilaisuuden päivämäärää.

APERITIIVIT

Champagne Jacques Lassaigne Brut Resérve Savoy 80v 23,00/12cl | 138,00/75cl

Savoyn Negroni –cocktail 16,00

Manzanilla La Gitana Sherry, Jerez, Spain 14,00/8cl

Lehtikuohu (alkoholiton) 8,00/12cl | 48,00/75cl

******************************************************************************************

SUOSITTELEMME JOKIRAPUJEN KANSSA SEURAAVIA VIILEIDEN VIINITARHOJEN VALKOVIINEJÄ

André Dezat et Fils Sancerre 2013, Loire, Ranska 91,00/75cl

Weingut Seehof Morstein Alte Reben 2014, Rheinhessen, Saksa  125,00/75cl

Patrick Piuze Chablis 1er Cru Vaillons Les Minots 2013, Bourgogne, Ranska 160,00/75cl

Ökonomierat Rebholz Riesling Kastanienbush Grosses Gewächs 2011, Pfalz, Saksa 185,00/75cl

******************************************************************************************

MENU AUTUMN HARVEST – 59,00

Savoyssa keitettyjä kotimaisia jokirapuja päivän hintaan

————

Paistettua sorsan rintafileetä, perunafondant ja kermaista lintukastiketta

————

Vadelma-valkosuklaamoussea ja saksankirvelijäätelöä

******************************************************************************************

EN ROUTE TO PERFECTION MENU – 56,00

Savoyssa keitettyjä kotimaisia jokirapuja päivän hintaan

————

Paahdettua kuhaa, myskikurpitsapyreetä, tuoretta tryffeliä ja appelsiinikastiketta

————

Hapankermaparfait ja mehustettuja syksyn herukoita

*********************************************************************************************

MENU CHEF’S CHOICE – 54,00

Savoyssa keitettyjä kotimaisia jokirapuja päivän hintaan

————

Grillattua Iberico –porsaan plumaa, juuriselleriä, omenpyreetä ja kyntelikastiketta

————

Savoyn lakkaéclair

*********************************************************************************************

CLASSIC MENU – 44,00

Savoyssa keitettyjä kotimaisia jokirapuja päivän hintaan

————

Kermainen muhennos kauden tuoreista metsäsienistä, rapeaa pekonia ja uppomuna

————

Marskin marjaleivos, vaniljajäätelöä ja lämmintä kinuskikastiketta