“I drink my Champagne when I’m happy and when I’m sad. Sometimes I drink it when I’m alone. When I have company I consider it obligatory. I trifle with it if I’m not hungry and drink it when I am. Otherwise I never touch it — unless I’m thirsty.” (Lily Bollinger)

Toivottavasti sinäkin nautit samppanjaa joistain näistä syistä, kun Savoyn viinimenut saavat jatkoa huhtikuussa kolmen viikon ajan. Samppanja joka tunnetaan viinimaailman klassikkona ja juomista ehkä jaloimpana, sopii erinomaisesti Savoyn perinteisen keittiön tyyliin. Samppanjan ympärille rakennettua menua, jossa pääsette maistamaan neljä hyvin tyyliltään erilaista viiniä, jotka aateloidaan keväisin ja raikkain mauin.

 

TAITTINGER LES FOLIES DE LA MARQUETTERIE

Carpaccio Rubia Gallega -härän ulkofileestä, marinoitua valkoista parsaa ja nokkos-parmesankreemiä

Carpaccio på ytterfilé av Rubia Gallega –oxe med marinerad vit sparris och kräm på nässlor och parmesan

Carpaccio of Rubia Gallega beef sirloin with marinated white asparagus and crème of nettles and Parmesan

————

PASCAL DOQUET DIAPASON GRAND CRU BLANC DE BLANCS

Paistettua kampasimpukkaa, grillattua vihreää parsaa ja osterimoussea

Stekt pilgrimussla med grillad grön sparris och ostronmousse

Seared scallops with grilled green asparagus and oyster mousse

————

CEDRIC BOUCHARD ROSES DE JEANNE COTE DE VAL VILAINE BLANC DE NOIRS

Glaseerattua viiriäistä, juuripersilja pyreetä ja huhtasienikastiketta

Glaserad vaktel med rotpersiljepuré och toppmurkelsås

Glazed quail with root parsley purée and morel sauce

————

DUVAL-LEROY ROSÉ PRESTIGE 1ER CRU

Brillat Savarin -juustokakkua ja rosé-samppanjajäätelöä

Brillat Savarin –ostkaka med glass på rosé champagne

Brillat Savarin cheese cake with ice cream of rosé champagne

Viinipaketti 125€

Menu 115€

18.4. – 6.5.2017 | Ma-La | kello 18:00-22:00