Ajankohtaista

PRO2019 FINALISTIT ON VALITTU.
Ravintola-alan arvostetuimmat palkinnot jaetaan juhlavin menoin vuotuisessa

PRO-gaalassa 31.1.2019 Finlandia-talossa.

PRO-palkintojen ja gaalan tarkoituksena on antaa tunnustusta horeca-alan parhaille.

Samalla juhlistetaan alan kovaa osaamista ja kohennetaan koko alan arvostusta.

Ravintola Savoysta ehdokkaina on kaksi alan ammattilaista.

Ravintolan kokki -sarjassa Adele Kinnunen ja Keittiömestari -sarjassa Olli Kolu.

Adele Kinnunen on Savoyn kallan vuoromestari, joka pitää huolta päivittäisestä rytmistä keittiössä. Tärkeintä työssä on tyytyväinen asiakas, jonka myötä voi olla tyytyväinen omaan ja tiimin työhön. Kunnioitus niin raaka-aineita kuin työkavereita kohtaan ja oman työn arvostus leimaavat Kinnusen työtä. Henkilökohtainen haave on lähteä vielä joskus töihin Lappiin.

Keittiöpäällikkö Olli Kolu on kolmen ravintolan kierteessä: Savoyn keittiöpäällikkö ja mukana kahden Rosterin, Helsingin ja Turun, ruokalistasuunnittelussa ja toiminnassa. Hänet tunnetaan takapiruna, joka hoitaa kaiken kuntoon. Kolu viihtyy monipuolisessa työssä ja on alkanut tuntea vetoa myös liiketoimintaosaamista kohtaan. Yli kaksikymmentä vuotta alalla ollut Kolu pitää työstä uuden kokkisukupolven kanssa ja toivoo antavansa nuorille hyvää esimerkkiä ja ohjausta. Hänen tavoitteenaan on jättää aina positiivinen ja onnistunut lopputulos kaikessa, mitä tekee. “Kaikki peliin.”

Kommentoi ja kannusta Finaalisteja!

Kannusta ja kommentoi Ollia

Kannusta ja kommentoi Adelea