Ajankohtaista

Riesling Menu 14.5 – 2.6.2018

 

FORGE CELLARS RIESLING CLASSIQUE 2015

Carpaccio marmorihärän ulkofileestä, Oulujärven muikunmätiä, vihreää parsaa ja karhunlaukkaa

Carpaccio på marmorerad ox ytterfilé, löjrom från Ule Träsk, grön sparris och ramslök

Carpaccio of marbled beef sirloin with vendace roe from lake Oulujärvi, green asparagus and ramsons

 

ETTORE GERMANO HÉRZU RIESLING 2016

Parsarisottoa ”Dashi” ja paahdettua kevään valkoista parsaa

Sparrisrisotto ”Dashi” med rostad vit vårsparris

Asparagus risotto “Dashi” white spring asparagus

  

ZIND-HUMBRECHT RIESLING RANGEN DE THANN CLOS SAINT URBAIN 2003

Riesling-haudutettua piikkikampelaa, huhtasieni fricassee ja mangoldia

Piggvar bräserad i Riesling, fricassée på toppmurklor och mangold

Riesling poached turbot with morel fricassee and Swiss chard

 

MAX FERDINAND RICHTER RIESLING MÜLHEIMER HELENENKLOSTER AUSLESE 2007

Jogurttivanukasta, marinoitua raparperia ja raparperisorbettia

Yoghurtspudding, marinerad rabarber och rabarbersorbet

Yogurt pudding with marinated rhubarb and rhubarb sorbet

 

Viinipaketti 97€

Menu 105€