Aloitan Ravintola Savoyn Chef Patronina toukokuussa.  Olen samaan aikaan erittäin innostunut ja todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta. Rakastan Savoyta ja sen historiaa. Minusta sen pitäisi olla yksi maailman legendaarisimmista ravintoloista, jokaisen kulinaristin ja kulttuurinrakastajan pyhiinvaelluskohde.

Ja juuri tätä lähdemme tavoittelemaan.

Haluan että Savoy kunnioittaa kaikessa tekemisessään vuonna 1937 alkanutta upeaa perinnettä mutta on samaan aikaan voimakkaasti elossa ja kiinni helsinkiläisessä kulttuurissa.

Haluan että Savoy on maailman paras suomalainen ravintola – klassiseen ranskalaiseen keittiöön nojaava, pientä venäläistä vivahdetta unohtamatta.

Se ei saa kalveta kansainvälisessä vertailussa minkään maailman huippupaikan rinnalla, oli kyse ruoasta, salista tai tunnelmasta.

Tälle matkalle lähtevän tiimin rakennus on täydessä vauhdissa. Etsimme kunnianhimoisia ja persoonallisia tekijöitä sekä keittiöön että saliin. Maailmanluokan osaaminen on etu, halu mennä sitä kohti minimivaatimus.

Jos kiinnostaa, laita vapaamuotoinen hakemus heti osoitteeseen  careers@financier.fi.

Ystävällisin terveisin,

Helena Puolakka